Miki Núñez

Edició 2023

Després de dos anys en què no ha deixat de sumar nous èxits a la seva carrera, com el seu Tour Iceberg que es va prolongar durant 2021 i 2022 amb més de 60 concerts per tota Espanya, Miki Núñez prepara ja la seva gira de 2023, en la que a més, presentarà les cançons d’un nou disc que s’anuncia per a meitats d’any.

Cançons del seu últim àlbum que ja s’han convertit en èxits com “Viento y Vida” o “Sin Noticias de Gurb”, autèntics himnes com “La Venda” o “Me vale”, i temes més intensos i emotius com “Escriurem”, “Celebrate” o “No m’ho esperava”, juntament amb els nous singles “10 Minutos” o “Dime que no duele”, han adquirit en els directes de Miki una nova dimensió amb una producció molt més cuidada i elaborada, i la renovada i modernitzada direcció musical aporta a més de molta més energia i bon rotllo al ja per sí espectacular ambient que es crea en cadascuna de les seves actuacions, ens les que mai falta tampoc aquella fusió de tocs mestissos amb el millor pop rock que són el seu tret d’identitat.

Sense dubte, podem parlar de Miki Núñez com un dels joves artistes nacionals amb més talent i projecció.

El concert de Miki Núñez serà l’escollit per celebrar la nit solidària del festival, el 5 d’agost. Una part de la recaptació d’aquest espectacle es destinarà a Swim for ELA, una entitat creada per seguir endavant amb l’organització d’actes encaminats a recaptar diners per a la investigació de l’ELA i per oferir suport tant a les persones afectades com a les seves famílies. L’entitat neix arran de l’èxit de les accions solidàries realitzades a Cambrils al llarg dels dos darrers anys.

Edició 2023
Gipsy Kings by André Reyes

Gipsy Kings by André Reyes

Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts

Rosario

Rosario

Pablo López

Pablo López

Ara Malikian

Ara Malikian

Stay Homas

Stay Homas

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert

This is Michael

This is Michael

Miki Núñez

Miki Núñez

Luz Casal

Luz Casal